Gastbloggers gezocht deel 2

ⒸPexels.com By Scott Webb

In april dit jaar deed ik een oproep naar gastbloggers. Ik liet recent al vallen dat ik bezig was met een nieuw project, maar doordat ik heel veel vraag kreeg naar de vorige reeks gastbloggers heb ik beslist om deze reeks opnieuw te lanceren.

Dus.. bij deze.. Wie een dag uit je leven wil bespreken in de vorm van een ochtend- of avondritueel of een volledige dag. Wil je dit vertellen in een soort verhaal of liever in de vorm van een interview, alles kan.

Dit zijn de 4 vragen die je eventueel kunt beantwoorden indien je dit liever hebt.

1.Hoe ziet jouw ochtendritueel er uit?
2.Hoe ziet een vrije dag (werkdag) er bij jou uit?
3.Heb je genoeg aan 24u per dag of kan je meer uren gebruiken?
4.Hoe ziet jouw avondritueel er uit?

Wat moet je hiervoor doen?
-Mail je verhaal/interview naar vergevelyne@gmail.com
-Graag had ik een korte inleiding over jou die ik dan bij het verhaal/interview plaats
-Een foto die bij je verhaal/interview hoort mag ook steeds, maar hoeft niet.

Qua publicatie weet ik nog niet goed hoe ik het zal aanpakken. Dat zie ik dan wel als de inzendingen binnenstromen ;) Ik hou je in ieder geval op de hoogte wanneer je mij mailt :)

Ik ben alvast terug benieuwd naar jullie verhalen/interviews!!

Geen opmerkingen