Nieuw project | Samen kleine gelukjes maken!

ⒸEvelyneVergote

Niet zo lang geleden (zeg gerust gisteren ;) ) schoot er een nieuw leuk iets door mijn hoofd. Nu we het einde van het jaar bijna mogen afsluiten en straks dus een nieuw en vers jaar mogen starten kreeg ik het idee om een eigen recent idee nieuw leven in te blazen.

Ik had het er nog niet over op mijn blog, maar het idee spookt al een tijdje door mijn hoofd. Ik besef hoe langer hoe meer dat ik moet gaan genieten van kleine dingen. Waarop het idee ontstond om eens een lijstje te maken. Een naam kwam al snel in mij op en plots schoot er eveneens een nieuw idee door mijn hoofd.

'Waarom deel ik dit niet met anderen?' dacht ik bij mezelf. Zo onststond het idee om dit projectje gewoon samen met jullie te doen. Maar hoe dan? Wel, heel simpel. Ik maak, net als jullie, een lijstje met kleine gelukjes en publiceer die op mijn blog. Sterker nog.. ik start op 1 januari '20 met het lijstje en stop pas op 31 december '20! Zo moet ik zorgen dat ik 365 kleine gelukjes vind (eentje per dag of meerdere op 1 week). Hoe je dit wil publiceren laat ik volledig aan jou over, maar laat wel even weten dat je hier aan wil meedoen. Dan link ik naar jouw lijstje, als jullie eveneens mij willen linken. Laat iets weten via mail (vergevelyne@gmail.com) of in de reacties hieronder.

Ik ben benieuwd! ;)

6 opmerkingen

 1. Het idee om dagelijks te bloggen heb ik al een tijdje en met mijn blijigheden spaar ik die dingen op en post ik ze om de maand. Het is een apart idee, maar ik heb mijn eigen invulling voor die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga niet dagelijks bloggen hiervoor ;) Ik zorg gewoon voor een lijstje om de zoveel tijd ;)

   Verwijderen
 2. Mooi inzicht en een leuk idee!
  Ik twijfel of ik zal meedoen met je. Lijkt me aan de ene kant wel leuk maar de datum 1/01 komt voor mij een beetje te snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig, dit doe ik al een tijdje. Mijn artikel heet 'Geluksmomentjes' en komt dan ook eens in de zoveel tijd terug. Het is echt goed om soms eens stil te staan bij wat je al hebt en wat je blij maakt. :) Ik ben zeker benieuwd naar jouw kleine gelukjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is idd goed om eens stil te staan bij dit alles. Daarom wil ik iedereen er van bewust maken dat er veel meer in het leven is dan alleen maar de grootste dingen :)

   Verwijderen