Still in memory | Brief aan oma

ⒸEvelyneVergote

Lieve oma,

vandaag, een jaar geleden, verliet je ons leven. De herinnering om jou is gelukkig wel nog levend. Er gaat geen dag voorbij of ik heb aan je gedacht. Soms met een traan, soms met een lach. Je foto op de schouw en op mijn nachtkastje blijf ik elke dag aankijken. Jij zou een kaarsje branden, ik denk met extra veel liefde aan jou terug.

Ik had nooit verwacht dat ik dit jaar zonder jou zou overleven. Jouw glinsterende ogen wanneer ik kwam, je warme hand in de mijne, het zijn slechts herinneringen geworden. Maar herinneringen die blijven leven in mijn hoofd.

Het gezellig samenzijn met Kerst moeten we nu al even missen. Jouw favoriete feest, omdat we dan als familie samen konden zijn. Grappen en grollen, lekker eten, samen de afwas doen, .. We doen ons best om deze traditie in ere te houden. Want deze herinnering aan jou willen we niet kwijt.

Lieve oma, ik mis je zo.
4 opmerkingen