✘Terugblik2019-Tag✘

ⒸEvelyneVergote

Op 31 december 2018 zag ik deze Tag bij Liesbeth van Villasappho verschijnen en besloot toen die op 31 december 2019 in te vullen. Het jaar is zo voorbij gevlogen en had zo zijn grote hoogtepunten, maar eveneens grote laagtepunten. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik het zo goed zou overleven door het verlies van mijn oma eind 2018.. Maar zie, het gaat redelijk goed naar omstandigheden met mij en daar ben ik dankbaar voor.

1.Beste aankoop
Goh, hier moet ik toch even over nadenken, want heel veel heb ik niet gekocht eigenlijk. Behalve kledij en schoenen. Veel schoenen dit jaar, oeps! Ik kocht een nieuwe tenue voor mijn getuigenis bij het huwelijk van mijn Nonkeltje en ook nog een paar extra sneakers voor het werk.

2.Welke foto's vertellen over jouw 2019?
Goh, eigenlijk heb ik heel weinig foto's gemaakt in 2019. Shame! Maar als wil weten wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, dan kun je dat hier in mijn overzicht terugvinden.

3.Welke plaatsen, evenementen en musea heb je bezocht?Wat viel tegen, waar ga je volgend jaar naar terug?
In 2019 ben ik niet op reis of citytrip geweest. Wel een dagje naar Sluis af en toe of naar de stad. Best schaamtelijk, maar hé wie weet waar volgend jaar mij brengt ;) We hadden wel ons jaarlijks muziekevenement dat we voor de 5de keer organiseerden en het was TOP!

4.Wat deed je dit jaar voor het eerst? En voor het laatst?
Dit vind ik eigenlijk een moeilijke.. Ik weet eigenlijk niet goed of ik hier wel op kan antwoorden..

5.Welk nieuwsitem staat je nog bij?
Dat 2 brandweermannen het leven lieten bij een brand in Beringen en er niets kon gebeuren om hen te redden. Respect voor wie zich tot brandweerman mag noemen!

6.Best gelezen blogpost
Hiervoor moet ik even in mijn statistieken gaan duiken. Heb je even? ;) Ok, ik ben terug van tussen mijn statistieken en the winner is deze: ✘Life is a song-Tag✘  Verrassend vond ik wel, maar heel blij mee ;)

7.Wat heb je te weinig gedaan?
Ik denk dat ik toch nog te weinig genoten heb van mooie momenten.. Ik zou dit in het komende jaar zeker meer willen doen. Gewoon, genieten van de kleine dingen.. Op mijn blog start ik alvast met een lijstje vol kleine gelukjes, doe je mee?

8.Beste boek
Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar absoluut geen enkel boek heb gelezen. Het was nochtans een soort voornemen voor 2019 en er ligt er hier eentje klaar om gelezen te worden, maar het lukt me niet. Er komt steeds iets tussen wanneer ik er aan wil beginnen of ik heb op dat moment meer zin in iets anders. Misschien maak ik dit goed in 2020..

9.Nog iets van de bucketlist gedaan?
Ik probeer mijn DZP-lijst af te werken, maar dat lijkt nog niet al te goed te lukken. Hopelijk kan dat wel in 2020 ;)
 
10. Wat wil je volgend jaar anders doen?
Hm, ik wil niet bepaald iets anders doen, ik wil meer bepaald meer gaan genieten en de dingen loslaten die in mijn hoofd blijven rondspoken. Ik ben nog te veel bezig met het feit dat ik niet goed genoeg ben voor de wereld en die dingen. Dat zou ik moeten loslaten..

11.Welk nummer van 2019 staat in jouw top 10?
Er zijn heel wat nummers, maar als ik er toch eentje van moet noemen 'You Say' van Lauren Diagle. Ik ontdekte eveneens wat andere songs van haar en ben helemaal fan van haar. Ontdekking van 2019 vind ik zelfs.

12.Heb je leuke vooruitzichten voor 2020?
Op dit moment heb ik geen grote vooruitzichten, maar ik zie wel wat er op mijn pad komt. Pluk de dag en neem dag per dag is nu mijn motto geworden.

Fijn eindejaar en ik zie je weer in 2020!

7 opmerkingen

 1. Leuk zo een terugblik van afgelopen jaar. Op naar een mooi 2020, ik wens je al het goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog niet vaak een terugblik gegeven op mijn blog en vond dit nu wel passen :)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke manier om zo terug te blikken op het (bijna!) afgelopen jaar. Ik wil ook in 2020 wat meer genieten van de kleine dingen in het leven. Ik wens je alvast een fijne jaarwisseling toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond een terugblik van 2019 wel gepast op mijn blog, daar ik die nog niet eerder had gegeven :)

   Verwijderen
 3. Mooie manier om zo te balans van een jaar op te maken!
  In ieder geval het beste voor 2020 gewenst en veel succes met alles wat je wil doen, bereiken, van genieten,...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je mijn tag hebt ingevuld! Mogen al je wensen dit jaar uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen. Laat ik zelf niet aan deze tag beginnen. Ook omdat 2019 al voorbij is. Maar ook omdat ik eigenlijk de nare dingen wil loslaten. Ik hoop dat 2020 een schitterend jaar voor je wordt!! En dat je dit jaar meer kan genieten van de kleine dingen.

  BeantwoordenVerwijderen