Dairy #72 | Mijn 'schrijvers'mood

ⒸEvelyneVergote

Je hebt het misschien al gemerkt (of misschien ook niet) dat het hier weer wat stiller is. Ik doe mijn best om op regelmatige tijdstippen te schrijven en publiceren, maar dat lijkt niet altijd goed te lukken. Mede door mijn drukke en vreemde werkuren (die ik eigenlijk wel graag doe!), maar ook wel omdat mijn mood wel eens durft om te slaan zonder dat ik er echt een reden voor heb.

Je kent het wel, je bent altijd maar bezig en dan plots kan je eindelijk terug ademen en plan je een ganse middag in om te kunnen schrijven. Maar ondanks de vele concepten krijg ik helemaal niks uitgetypt. Zelfs inspiratie voor mijn blogfotografie lijkt niet te lukken. Dan verandert mijn mood in 'helemaal nergens zin in' tot 'wat moet ik nu?' tot 'kom op, doe toch iets?' om dan weer met de gedachte te eindigen 'ik heb er geen zin in'.

Stiekem hoop ik snel terug mijn 'good mood' terug te vinden, zodat ik weer volop kan schrijven en mijn creatieve ideeën op vlak van fotografie kan uitwerken. Want fotograferen is niet alleen op een knopje drukken ;)

Hoe gaat het met jullie?

6 opmerkingen

 1. Ik herken dit wel. De ene keer vloeit de woorden, de andere keer stagneer ik. Ik geef het ook altijd even rust. Het komt vanzelf wel weer, ook bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, herkenbaar hoor. Ik hoef van mezelf niet zoveel op bloggebied, dus als het er niet is, dan kijk ik gewoon Netflix onder een dekentje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar, ik kruip liefst in een hoekje op de bank met netflix of een goed boek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ook, laptop op de schoot, maar schrijven zit er dan niet in.. ik dool dan liever ergens rond op het internet of ik speel een spelletje..

   Verwijderen