Dit was.. | December 2019


We hebben nog maar pas het oude jaar vaarwel gezegd, maar ik blik graag nog eens terug op de laatste maand van het afgelopen jaar. Geniet nog even mee.


Op 6 December stond er een grote doos ons op te wachten op het werk. Voor elk personeelslid een pakje chocolade. Heel leuk vind ik dat! Het zijn de kleine dingen die het doen, toch?
We hingen recent nieuwe gordijnen in onze living en vonden dat een nieuw licht ook wel eens mocht. De vorige hing er al 30 jaar, dus dringend tijd voor vernieuwing ;)
Op een zaterdag was ik alleen thuis en had ik geen zin om thuis iets klaar te maken. Dus trok ik naar de plaatselijke broodjeszaak om een Panini Brie Appel te eten. Heerlijk vind ik die!
Met een collega-vriendin, ging ik voor het eerst lunchen. Ik had een halve dag recup en zij had een onderbroken dienst. De bedoeling was om gewoon te gaan lunchen, maar we hadden het zo gezellig dat ik haar nog mee trok naar een koffieshop om warme chocolademelk. Dus is ze van daar rechtstreeks naar het werk vertrokken. Dit doen we zeker nog een over!
Ik had weer mijn 6-wekelijkse afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Het was een moeilijke dag, want het was net 1 jaar geleden dat oma gestorven was. Gelukkig hebben ze er voor gezorgd dat ik mijn zorgen even kon vergeten.
Ik trok met mijn ouders en mijn Nonkeltje met zijn vrouw een dagje naar Sluis. We hadden pret en beseffen dat we dat zeker meer moeten doen. De dag bestond vooral uit veel eten, haha. Maar in de winkelstraten konden we die extra's er makkelijk terug afwerken, haha.
Op Kerst-& Oudjaarsavond hielden we het bescheiden thuis. We maakten toastjes en nestelden ons in pyjama voor tv. Meer hoeft dat voor ons niet te zijn. Zo kon ik tegelijkertijd ook weer wat televisietijd inhalen ;)
Op Kerstdag aten we Scampi's in Whiskey saus. Heerlijk! Deze traditie gaat al een aantal jaren mee en toen smulde oma hier ook zo van.   Hoe was jullie maand?

8 opmerkingen

 1. Het ziet er heel gezellig en heerlijk uit. Een heel mooi 2020 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm. Veel lekker eten. Die panini zou mij nu ook wel smaken.
  Mooie nieuwe lamp hebben jullie trouwens ook uitgekozen. Ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er fijn uit! Ook fijn om oud en nieuw gewoon lekker in pyjama voor de buis door te brengen. Wat fijn dat je zo'n collega-vriendin hebt. Die maken het werk toch een stukje fijner. Zo'n dag een jaar later is altijd een moeilijk en rare dag, dan kun je maar het beste iets te doen hebben denk ik om je wat af te leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had mezelf voorgenomen dat ik iets moest doen om mijn gedachten te verzetten die dag, 1 jaar geleden..

   Verwijderen
 4. December was zo te lezen wel een fijne maand, ondanks natuurlijk die trieste verjaardag.
  Mooi hoe kleine, normale dingen zoveel plezier kunnen geven. Vaak moet het echt niet meer zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen