DZP #10 - Profielfoto op blog

ⒸEvelyneVergote

Het is enkele maanden geleden dat ik nog een DZP-artikel schreef. Ik heb er dan ook lang over nagedacht hoe ik deze zou aanpakken. Zo moeilijk kan dit nu toch niet zijn, hoor ik jullie denken. Ja, nee, eigenlijk is die heel simpel en snel klaar. Maar ja.. ken je mij al een beetje? De eeuwige twijfelaar en zeker als het om foto's van mezelf gaat?

Ik heb uren zitten nadenken. Zou ik mijn camera met statief ergens opzetten en mezelf via afstandsbediening fotograferen? Zal wellicht heel frustrerend zijn voor mij. Is er genoeg licht? Sta ik goed voor de lens? Een beetje meer naar links of rechts? Zitten mijn haren en kleren goed? Ach laat dit maar, ik kom al nerveus van het idee alleen al.

Tot ik de foto's van het huwelijk van mijn Nonkeltje onder ogen kreeg en er wel een heel mooie foto van mij was gemaakt. Ik had die al onmiddellijk als profielfoto op mijn sociale media gebruikt. En nu heb ik beslist om die foto als 'visitekaartje' op mijn blog te gebruiken. Gewoon, Evelyne zoals ze is. Niet gemaakt en niet speciaal geposeerd. Zo heb ik mezelf het liefst op foto.

Liet jij op professionele wijze je profielfoto maken?


8 opmerkingen

 1. Ah wat fijn dat je zo'n foto hebt :) Ik heb niet eens een profielfoto op mijn blog haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb lang getwijfeld, maar vond het dan toch wel een geslaagde foto voor mijn blog :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je! :) Een spontane foto van mij zijn meestal de mooiste :)

   Verwijderen
 3. Het is altijd fijn om zulke foto's te hebben (en te kunnen gebruik op bv. je blog) waar goede herinneringen aan vastzitten. En ik ben het eens met wat Darina en Geke hier ook zeggen... hele mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je ;) Ik en poseren gaat niet zo goed samen vandaar mijn keuze ;)

   Verwijderen