Dit was.. | Januari 2020


Toen ik dit maandoverzicht maakte merkte ik op dat ik eigenlijk alleen maar foto's had gemaakt van eten. Oeps, haha. Geniet mee van mijn maand vol eten ;)


Met mijn ouders ging ik uit eten en at ik deze heerlijke gandahamkroketten. De dorst achteraf nam ik er dan maar bij, want deze zijn echt zo lekker!
Niet ver hiervandaan is een nieuw friethuis (in het vlaams, een frietkot :p ) geopend. Dat moesten we toch eens gaan proeven en het stoofvlees met frietjes viel al direct goed in de smaak bij mijn vader.
Enkele dagen later ging ik terug en probeerde ik een hamburger uit. Ook deze viel heel erg in mijn smaak en daar zullen ze me zeker nog terugzien ;)
Deze heerlijke patatjes kun je bij ons op de lokale woensdagmarkt halen. Mama bracht er voor mij en ik smulde die middag weer heerlijk mijn bord leeg!
Op het werk verhuisde ik van dienst en kreeg ik een kadobon als attentie. Zo lief! Ik ga er binnenkort eens goed mee gaan eten ;) Met een collega-vriendin die eveneens is verhuisd op hetzelfde tijdstip als ik..
Een middagje uit met mijn ouders en Nonkeltje (en zijn ondertussen vrouw oftewel mijn Tante) eindigde met een etentje. Het aperitiefhapje liet ik mij alvast heel erg smaken!
Ook een heerlijk dessert kon er nog bij en ik koos voor een heerlijke moelleux met ijs.. Heerlijk vind ik ze, die etentjes ;)
We maakten zelf wraps om bij een gezellige tv-avond te verorberen met een glaasje er bij. De foto vind ik eigenlijk heel erg mislukt, maar ik wou ze toch publiceren omdat ik trots ben op mijn eigen fabricage (en die van mijn moeder, haha).  
En hoe was jouw maand?

13 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Op naar een fijn februari!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha al dat eten... ik kan het niet aan. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de één of andere manier bestaan mijn maandelijkse foto-overzichten tegenwoordig ook voornamelijk uit eten. Haha. Mijn januari was dus vooral heel lekker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ja, ik heb dan ook alleen maar de heerlijke dingen gefotografeerd, haha

   Verwijderen
 5. Wat was januari een lekkere maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, veel eten is altijd goed, toch?

  BeantwoordenVerwijderen