About Evelyne


Hey, ik ben Evelyne, geboren op 17 Februari 1985. Ik woon in West-Vlaanderen, helemaal gelegen in het westen van België. Ik hou van fotografie, muziek en schrijven.

Ik ben afgestudeerd als logistiek assistente en werk momenteel in een WZC. Al bijna 15 jaar ondersteun ik het Verzorgend & Verplegend personeel in hun taken.

Ik ben gepassioneerd door fotografie en volgde er tot voor kort lessen voor. Ik gaf die op om mijn fulltime job goed te kunnen uitoefenen. Dat heet dan keuzes maken in het leven.
Uiteraard laat ik mijn camera niet onder het stof liggen en ga ik nog regelmatig op stap in de natuur of op straat. Ik vind het heerlijk om later de foto's te bekijken en bewerken.

Muziek is ook een belangrijk deel in mijn leven. In huis speelt altijd de radio, alsook in de auto, op het werk, .. Kortom, overal waar ik ga. Sinds een goeie 6 jaar richtte ik samen met mijn vader en vrienden een vzw op. Daarmee richten we 1x/jaar een muziekevenement in voor het goede doel. Daarnaast proberen we ook allerhande kleine evenementen mee te pikken om geld in te zamelen om ons groot evenement te kunnen organiseren. Wie meer wil weten kan een kijkje nemen op onze website http://spiriet.be/

Dit is zowat Evelyne in het kort. Meer kom je uiteraard te weten op mijn blog zelf of kan mij volgen via verschillende social media

2 opmerkingen